Skip links

Vloeren

Alle vloeren bij Slagter Wonen en Slapen

PVC, laminaat, houten vloeren, tapijt, linoleum en vinyl; onze collectie aan vloeren is zeer ruim. De keuze voor een vloer is niet altijd een gemakkelijke, want welke vloer past bij jou? Wat is je stijl en hoe wil je de vloer onderhouden? Bij Slagter Wonen helpen we je graag verder op het gebied van vloeren.

Neem contact op

Alle soorten vloeren

PVC vloer

Kwalitatief hoogstaande vloeren voor particulieren. Maar ook perfect toe te passen voor showrooms, openbare ruimtes, restaurants en kantines. Ontdek de eindeloze mogelijkheden én voordelen van een PVC vloer. Slagter Wonen is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op woongebied. PVC ontbreekt dus niet in onze showroom.

Meer informatie over PVC vloer >

Vinyl vloer

Verend, stil en zacht. Dat zijn de eigenschappen ban een vinylvloer in je huis. Vinyl wordt al jarenlang verkocht, maar de kwaliteit is door de jaren heen enorm verbeterd. Je hebt keuze uit vele kleuren en dessins, zodat je van je vloer een ware eye-catcher kunt maken. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons vinylassortiment. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Meer informatie over vinyl vloer >

Tapijten vloer

Met tapijt kun je eenvoudig sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of liever voor basic gaat er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl.

De keuze in kleuren, materialen en dessins is namelijk enorm. Tapijt is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, materialen en dessins.

Daarom past tapijt van Slagter Wonen altijd bij jouw woonstijl!

Meer informatie over tapijten vloer >

Vloermatten

De hoeveelheid vuil en vocht wordt tot het minimum beperkt bij het plaatsen van een kwalitatief goede entreemat, ook voorkomt een entreemat dagelijkse ongelukjes als het uitglijden op een vochtige vloer en het vermindert de kosten in onderhoud van slijtage- of schoonmaakkosten aan jouw vloer.

Meer informatie vloermatten >

Vloer afwerking

Met een mooie plint van Slagter Wonen uit Ten Boer zet je de puntjes op de ‘i’! Plinten zijn er in vele soorten en maten. Denk aan hardhouten plinten, aluminium plinten tot vochtwerende MDF plinten.

Ook kan je kiezen uit verschillende hoogtes. Wat bij je thuis het best tot zijn recht komt is geheel afhankelijk van de bestaande situatie en jouw woonstijl. In een huis met een hoog plafond kan je prima een hoge plint plaatsen.

Meer informatie over vloerafwerking >