Skip links

Hamat

Over Hamat

Alle soorten matten.

Als specialist in vloer en entreezones is HAMAT actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met die kennis en ervaring kunnen we optimaal anticiperen op uw behoefte en leveren we precies wat u nodig heeft. Doormiddel van verticale integratie van het gehele productie proces kunnen wij u exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Onderscheidend, compleet en helemaal van nu.

Neem contact op

Producten van Hamat

Hamat schoonloop matten

Hamat schoonloopmatten bieden de beste binnenoplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree. Hamat biedt voor ieder segment een brede collectie.

Hamat wasbare matten

Zoekt u een sterk absorberende mat, dan is een wasbare mat van Hamat de beste oplossing. De mate en snelheid van vuil- en vochtopname is uniek met als gevolg schone en droge voeten na binnenkomst. De Hamat wasbare matten zijn geproduceerd van katoenen, polyester of polyamide garens en wasbaar tot 30 graden in de wasmachine. Hamat biedt van de wasbare matten een zeer brede collectie.

Hamat naaldvilt matten

Hamat naaldviltmatten en rollen zijn met hun hoge schraapvermogen uiterst geschikt om het grove vuil van de schoenen af te schrapen. De naaldviltmat heeft met latex duo en waffle precoat verschillende soorten backingen en is leverbaar op een breedte van 400 centimeter. De kwaliteiten en segmenten zijn divers. Hamat levert naaldvilt ook in tegelvorm (50X50 cm).

Hamat buitenmatten

Hamat biedt decoratieve en functionele buitenmatten voor elk seizoen. De Outline-mat is een hoogwaardige buitenmat, leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dat geldt ook voor de TopLine-mat. Met de aluminium profielen met borstels houdt de TopLine-mat het zand en grove vuil nog beter buiten de deur.

Hamat kokosmatten

De Hamat kokosmat biedt een natuurlijke entree voor binnen en buiten. Door de schrapende werking houdt de mat het grove vuil effectief buiten de deur. De kokosmatten zijn in verschillende dessins verkrijgbaar.

Hamat project matten

Projectmatten zijn de meest functionele en professionele entreezones uit het assortiment van Hamat. Ze bieden talrijke inzetmogelijkheden en zijn volledig op maat te verkrijgen. De matten zijn voor elk project inzetbaar, zowel op bestrating als in een put. De matten onderscheiden zich met aluminium en nylon borstels door hun hoogwaardige materialen.

Hamat kunstgras

HQ kunstgras, een 100% Nederlands product! Kunstgras is een synthetisch product, gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De techniek van het produceren van kunstgras is zo verfijnt dat uw kunstgras nauwelijks van echt te onderscheiden is. Door de dorre grassprietjes die tussen de meerkleurige groene vezels staan, ontstaat een natuurgetrouw gazon waar u jarenlang plezier van heeft.

Hamat natuurtapijt

Hamat natuurtapijt op de vloer betekent puur en natuurlijk genieten. Hamat biedt een brede collectie, van kokos- tot zeegrasmatten. Het natuurtapijt heeft een breedte van 400 centimeter en wordt afgewerkt met een latex rug, verkrijgbaar als tapijt van muur tot muur of met een 6 centimeter zichtbare band als maatkarpet. De look kan variëren van katoen tot leer.

Hamat tapijt en karpetten

Comfortabel  |  Trendy  |  Exclusief
Warm  |  Maatwerk  |  Sfeervol

Hamat lopers

Uw gasten een elegante entree bieden? Dan zijn de lopers van Hamat de ideale vloerbedekking voor bij de deur. De diverse soorten Hamat-lopers zijn leverbaar in diverse afmetingen. De rubberrollen zijn breed inzetbaar voor verschillende doeleinden en rolstoelgeschikt.

Hamat trapmatten

Belangrijk op de trap: een goede mat. Hamat trapmatten zijn makkelijk te bevestigen, zelfklevend en geluiddempend. De matten hebben voor de trap een sterke anti-slip functie. De Hamat trapmat is leverbaar in 12 verschillende kwaliteiten.

Hamat identity PVC flooring

Voor welke ruimte u ook een nieuwe vloer zoekt, bij de Identity collectie vindt u de geschikte uitvoering. Naast de betonlook hebben alle vloeren een natuurlijke uitstraling, nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer. Alle PVC vloeren uit de Identity collectie zijn: slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, natuurgetrouw, geschikt voor vloerverwarming en hebben brandklasse Bfl-S1. Al het PVC is voorzien van Dry-back en moet volledig verlijmd worden.