Skip links

Nouwens-Bogaers

Over Nouwens-Bogaers

Jarenlange ervaring op het gebied van tapijt!

Nouwens-Bogaers kent een jarenlange ervaring en traditie op het gebied van wollen tapijten die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Tilburg en omgeving zijn van oorsprong het centrum voor de handel en de productie in wol, wollen stoffen en wollen tapijten. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie die staat voor dezelfde traditionele waarden van kwaliteit en dit graag in hedendaagse vormgeving vertaalt.

Neem contact op

Producten van Nouwens-Bogaers

Nouwens-Bogaers kamerbreed tapijt

Nouwens-Bogaers tapijttegels

Met tapijttegels en planken van Nouwens-Bogaers heeft u een bijzonder product in de hand praktische en prettige eigenschappen combineert. Een vloer met tapijttegels of planken voelt altijd behaaglijk warm aan, dempt geluid uitstekend, is flexibel in de maatvoering en stoffering en is eenvoudig in het onderhoud. De combinatie van deze eigenschappen is uniek en wordt door geen andere vloer geboden.

Nouwens-Bogaers vloerkleed op maat

In uw ideale persoonlijke woonomgeving verwacht u dat een vloerkleed zich aanpast aan uw wensen en niet andersom. Daarom maken wij uw vloerkleed op maat! Wij bieden u de mogelijkheid precies het vloerkleed te maken dat u nodig heeft om een optimale verbinding te realiseren tussen verschillende meubelstukken of om uw zithoek te transformeren to een gezellig en comfortabel geheel. U zult versteld staan van het effect van een vlierkleed op de sfeer, warmte en akoestiek in uw woonkamer.