Skip links

Tempur matras Sensation Prima (90×200)

Tempur matras Sensation Prima (90×200)

495,00

Fantastisch matras van het bekende merk Tempur.

Availability: 2 op voorraad

Description

Het Tempur matras Sensation Prima (90×200) biedt een combinatie van innovatief comfort en ondersteuning, ontworpen om een goede nachtrust te bevorderen. Met zijn afmetingen van 90×200 centimeter is het ideaal voor een eenpersoonsbed, waarbij het de ruimte optimaal benut en toch individuele ondersteuning biedt.

Het matras maakt gebruik van Tempur’s baanbrekende materiaal dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door NASA voor ruimtevaarttoepassingen. Dit materiaal past zich aan de contouren van het lichaam aan, waardoor het een gepersonaliseerde slaapervaring biedt die drukpunten verlicht en zorgt voor een betere slaapkwaliteit.

De Sensation Prima combineert het kenmerkende Tempur-materiaal met een ondersteunende onderlaag, waardoor het matras een steviger gevoel heeft dan sommige andere Tempur-modellen. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde ondersteuning van het lichaam tijdens de slaap, terwijl het nog steeds de drukverlagende voordelen biedt waar Tempur bekend om staat.

Een ander voordeel van het Tempur matras Sensation Prima is de minimale overdracht van beweging, wat betekent dat bewegingen van uw partner tijdens de slaap minder storend zijn. Dit draagt bij aan een ononderbroken nachtrust, wat vooral belangrijk is voor diegenen die een lichte slaper zijn of die te maken hebben met slaapproblemen.

Het matras is ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten, zodat het langdurig comfort en ondersteuning kan bieden zonder in te boeten aan kwaliteit. Met de juiste zorg kan het Tempur matras Sensation Prima jarenlang een betrouwbare en comfortabele slaapomgeving bieden.

Kortom, het Tempur matras Sensation Prima (90×200) belichaamt het streven naar perfectie in slaaptechnologie, waarbij comfort, ondersteuning en duurzaamheid samenkomen om een ​​optimale slaapervaring te garanderen.

Additional information

Materiaal

Leren zitting, RVS frame