Skip links

Dupligordijnen

Dupligordijnen kopen in Groningen

Goed isolerend en zeer stijlvol: Slagter Wonen en Slapen in Ten Boer heeft ook dupligordijnen in de collectie. Deze raamdecoratie met twee lagen is mooi geplooid en geluiddempend, wat bijdraagt aan de sfeer in je woonruimte. Wil je meer weten over dupligordijnen, dan staan we bij Slagter Wonen graag voor je klaar. Wij zijn in regio Groningen specialist op het gebied van raamdecoratie.

Neem contact op

Meer informatie over dupligordijnen

Wat is een dupligordijn?

Bij Slagter Wonen in Ten Boer vind je een breed assortiment aan dupligordijnen. Een dupligordijn is eigenlijk een dubbellaags plissƩgordijn. PlissƩ betekent geplooid.

Bij een dupligordijn liggen de plooien van de twee lagen tegenover elkaar waardoor er ruimtes in de vorm van honingraten ontstaan. En dit heeft nogal wat voordelen voor de ruimte waarin ze gehangen worden.

Voordelen van dupligordijnen

Door de honingraatstructuur tussen de twee lagen van het dupligordijn creƫer je rust. Dankzij de stilstaande lucht heeft het namelijk een geluiddempende werking. Heb je een ruimte waar het hol klinkt? Dan is een dupligordijn een uitermate goede oplossing.

Een ander voordeel is dat deze raamdecoratie isolerend werkt. De warmte blijft binnen in de winter en buiten als het hartje zomer is. Zo blijft het heerlijk vertoeven.

Slagter Wonen kan je nog meer vertellen over de mogelijkheden van dupligordijnen. Gratis laten opmeten? Geen probleem.

Mogelijkheden bij een dupligordijn

Heb je in jouw woning of bedrijfspand een raam met een afwijkende vorm, dan zijn dupligordijnen een hele goede oplossing. Ze zijn namelijk in vele verschillende raamvormen toe te passen.

Deze raamdecoratie is in verschillende transparanties verkrijgbaar en een combinatie van twee stoffen is ook mogelijk in de 2-in-1 optie.

Je hebt ook keuze in de bediening. Ga je voor handmatig of elektrisch? Kom het bij ons in regio Groningen bekijken.

Dupligordijnen op maat in regio Groningen

Wanneer je kiest voor dupligordijnen wil je ook dat het goed hangt. Zelf meten brengt nogal wat risico’s met zich mee. En plaats je het op de dag of in de dag?

Onze vakmensen hebben ruime ervaring op het gebied van raamdecoratie en het inmeten. We komen graag de opties bespreken en je ramen opmeten voor het allerbeste resultaat in jouw huis.

Meer weten? Maak een afspraak bij ons.