Skip links

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen kopen in Groningen

Op zoek naar de beste tussenweg voor je raam omdat je gordijnen te zwaar vindt en vitrage te doorzichtig? Dan zijn inbetween gordijnen de juiste oplossing. Verkrijgbaar in verschillende transparanties, kleuren en dessins. Meer weten over inbetweens? Bij Slagter Wonen en Slapen in regio Groningen helpen we je graag verder op weg.

Neem contact op

Meer over onze inbetween gordijnen

Wat zijn inbetween gordijnen?

Wanneer je gordijnen te zwaar vindt ogen, zijn inbetween gordijnen een goed alternatief. Als je vitrage niet genoeg privacy vindt bieden, dan zijn inbetweens een goed alternatief.

Luchtige gordijnen waarmee je vele kanten uit kan, zo kun je inbetweens wel omschrijven. Niet alleen mooi voor je raam, maar ook geschikt als roomdivider.

Bekijk onze collectie inbetweens.

Inbetweens met verschillende transparanties

Inbetween gordijnen kun je in verschillende transparanties kiezen. Ga je voor helemaal transparant of heb je liever dat er niemand naar binnen kan kijken? Vertel Slagter Wonen wat je wens met betrekking tot de privacy is, dan kunnen we je verder op weg helpen.

Ook de wens om licht tegen te houden of mooi te filteren, speelt een rol bij de keuze voor de juiste inbetweens.

Kom gerust eens langs om de collectie te bekijken.

Laatste trends inbetween gordijnen

Bij ons vind je vele kleuren en dessins inbetween gordijnen. Uiteraard houden we de trends in de gaten en spelen daar ieder seizoen op in. Maar of je nu houdt van een strakke, landelijke of industriƫle inrichting, we hebben altijd de inbetweens die bij jou passen.

Ook een combinatie met andere raamdecoratie, zoals horizontale jaloezieƫn kan heel goed uitpakken. Voor meer informatie ben je welkom om een afspraak met ons te maken.

Inbetweens op maat maken

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor de mooiste kleur, het best passende dessin en de juiste transparantie, wil je dat de inbetween gordijnen ook mooi komen te hangen.

Slagter Wonen in de regio Ten Boer, Bedum en Loppersum heeft vakmensen in dienst die jouw ramen precies kunnen opmeten. Dan hangen ze recht en passend.

Een afspraak om te komen inmeten? Dat kan.