Skip links

Binnenzonwering

Binnenzonwering bij Slagter Wonen en Slapen Ten Boer

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. Slagter Wonen is in regio Groningen specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld jaloezieën? We geven je graag advies op het gebied van raamdecoratie.

Neem contact op

Assortiment raamdecoratie

Plissé shades

Slagter Wonen bezit een breed assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collecties en trends zien.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Bij Slagter Wonen in de regio Ten Boer, Bedum en Loppersum hebben we plisségordijnen in vele kleuren, dessins en transparanties.

We vertellen je er graag meer over.

Meer informatie over Plisségordijnen >

Warm en stil met dupligordijnen

Dupligordijnen zijn verwant aan plisségordijnen, maar door de dubbele laag profiteer je van de geluiddemping en het isolerende effect. Dit maakt dupligordijnen tot een stijlvolle oplossing. Bij Slagter Wonen in de regio Ten Boer, Bedum en Loppersum vertellen we je graag alles wat we weten over dupligordijnen.

Meer informatie over Dupligordijnen >

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in jouw interieur.

Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Tevens is er keus uit diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Kies voor vouwgordijnen van Slagter Wonen in Ten Boer

Meer informatie over vouwgordijnen >

Duo rolgordijnen

Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen.

Heb je ooit een set van rolluiken gekocht en wenste je dat je de hoeveelheid licht die naar binnen komt helemaal zelf kan bepalen. Met duo rolgordijnen van Slagter Wonen kan dat!

Meer informatie over duo rolgordijnen >

Aluminium jaloezieën

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Slagter Wonen beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Indien gewenst kunnen de jaloezieën uiteraard op maat worden gemaakt.

Meer informatie over aluminium jaloezieën >

Lamellen

Lamellen zijn functioneel en sfeervol. Je kan genieten van vrij uitzicht zonder inkijk en de lichtinval eenvoudig zelf bepalen. De lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Heb je een klassiek of modern interieur? Dan misstaat dit type raambekleding zeker niet.

Meer informatie over lamellen >

Shutters

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden die je in de shutters kunt verkrijgen bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze shutters geheel naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen. Laat je verbazen, bij Slagter Wonen, over de diversiteit op het gebied van shutters.

Klassieke en moderne gordijnen

Gordijnen zijn naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht jouw interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kan je deze lichtinval eenvoudig bijsturen.

Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij Slagter Wonen vind je altijd het gordijn dat past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen.

Meer informatie over klassieke en moderne gordijnen >

Inbetween gordijnen

Het hangt tussen gordijnen en vitrage in: inbetween gordijnen. Ze zijn er in vele kleuren, dessins en transparanties. We helpen je graag op weg naar de juiste keuze aan de hand van relevante vragen.

Benieuwd geworden naar de inbetweens van Slagter Wonen in regio Groningen

Meer informatie over inbetween gordijnen >

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Slagter Wonen bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Benieuwd geworden en meer willen weten over de rolgordijnen van Slagter Wonen uit Ten Boer?

Meer informatie over rolgordijnen >

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Slagter Wonen laat je graag alle mogelijkheden zien.

Meer informatie over houten jaloezieën >