Skip links

Bedden

Bed kopen in Ten Boer, Groningen

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. Slagter Wonen en Slapen is in regio Groningen specialist op het gebied van bedden en alle toebehoren. Mensen komen vooral voor de heldere en duidelijke advies over alle producten naar onze winkel. Ook is het mogelijk om test te slapen op één van onze Tempur matrassen. Wij helpen je graag verder in onze winkel in Ten Boer, Groningen.

Neem contact op

Assortiment bedden

Bedden en bedbodems

De bedden bij Slagter Wonen en Slapen zijn niet alleen voor je lichaam een goede zet, ook je slaapkamer gaat erop vooruit. De designs zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Investeer in een prachtig bed en bedbodem voor een stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapervaring.

Matrassen

Met keuze uit meerdere merken en een showroom waarin de matrassen te testen zijn, is Slagter Wonen en Slapen in Ten Boer een uitstekende plek om jouw nieuwe matras te kopen. Wanneer je langer een matras wilt testen is het ook mogelijk om ze thuis op proef te krijgen. Wij brengen het matras dan bij je thuis, zodat jij in alle rust je matras kunt testen.

Kussens

Een kussen dat goed aansluit bij jouw slaaphouding is essentieel. Zorg voor de goede ondersteuning van je nek en hoofd tijdens het slapen om zo uitgerust wakker te worden. Bij Slagter Wonen en Slapen is het zelfs mogelijk om te testslapen met een Tempur-kussen. Kom gerust langs bij onze winkel aan de Stadsweg in Ten Boer voor meer informatie.

Beddengoed

Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur voor beddengoed, of het nou gaat om het materiaal of de kleur. Om elke wens op het gebied van beddengoed te kunnen vervullen, verkopen wij een breed scala aan beddengoed. Kom gerust langs bij ons in de winkel om het assortiment te bekijken.

Comfortproducten

Bij Slagter Wonen en Slapen nemen we die stap extra om ook buiten de slaapkamer comfort te leveren. Zo verkopen wij bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij Slagter Wonen en Slapen in Ten Boer, Groningen.