Skip links

Plisségordijnen

Plissé gordijnen kopen

Prachtige geplooide gordijnen worden ook wel plissé gordijnen genoemd. Ze zijn stijlvol, handig in gebruik en passen voor elke vorm raam. Heb je een rond raam: geen punt. Kom gerust eens langs bij Ten Boer in regio Groningen voor meer advies over de mogelijkheden.

Neem contact op

Meer informatie over plisségordijnen

Plissé gordijnen: raamdecoratie voor iedere vorm raam

Bij Slagter Wonen en Slapen in Ten Boer vind je een breed assortiment aan plissé gordijnen. Plissé is Frans voor ‘geplooid’. Deze raamdecoratie vouwt zich op als een harmonica, vandaar de naam.

Slagter Wonen heeft in regio Groningen een ruime collectie aan plissé gordijnen in de winkel.

Plissé gordijnen met top down bottom up

De plissé gordijnen in onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy in je woning.

Een combinatie van twee verschillende transparanties in 1 plissé gordijnen is ook mogelijk. Zo kun je per dagdeel een andere transparantie gebruiken.

Diverse soorten plissé gordijnen hebben de functie ‘top down bottom up’ waarbij je zowel de boven als de onderkant kunt laten zakken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het regelen van licht? We vertellen er bij Slagter Wonen en Slapen in Ten Boer graag meer over.

Afwijkende vorm raam? Plissé gordijnen zijn de oplossing

Heb je een rond of andere afwijkende vorm raam in je huis of bedrijfspand? Dan zijn plissé gordijnen een uitermate goede oplossing wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van plissé gordijnen voor jouw raam? Kom dan met de afmetingen bij Slagter Wonen in Ten Boer. We helpen je graag verder.

Bediening plissé gordijnen

Plissé gordijnen moet je op kunnen trekken en laten zakken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je deze raamdecoratie middels een koord handmatig bedienen.

Liever wat meer comfort? Dan is elektrische bediening wellicht een oplossing voor jou.

Bij Slagter Wonen in de regio Groningen kunnen we je meer vertellen over de verschillende vormen van bediening.

Plissé gordijnen op maat in regio Groningen

Slagter Wonen komt jouw ramen vrijblijvend opmeten. Zo ben je verzekerd van raamdecoratie met de juiste afmetingen die perfect past voor je raam.

Andere adviezen nodig over je raamdecoratie? We staan graag voor je klaar in onze winkel in Ten Boer, Groningen.