Skip links

Gordijnen

Gordijnen kopen in Groningen

Bij Slagter Wonen en Slapen in Ten Boer, Groningen vind je gordijnen met een ruime keuze in kleuren, materialen en dessins. In onze winkel in Ten Boer adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jouw gekozen stof past.

Neem contact op

Alle soorten gordijnen

Dessin gordijnen

Accentueer je woonruimte met gordijnen met een mooi dessin; ze zijn er in vele kleuren, materialen en stijlen. Voeg een gordijnstof met druk dessin of subtiele print toe in je woonruimte en je tilt het interieur zo naar een hoger niveau. Uit de collectie gordijnstoffen bij Slagter Wonen vind je een enorm aanbod met uiteenlopende dessins. Wil je weten of een gordijnstof je inspireert en bij jouw interieur past? Kom gerust langs bij Slagter Wonen in Ten Boer voor uitgebreid advies en om rustig de collectie te bekijken.

inbetween gordijnen

Op zoek naar de beste tussenweg voor je raam omdat je gordijnen te zwaar vindt en vitrage te doorzichtig? Dan zijn inbetween gordijnen de juiste oplossing. Verkrijgbaar in verschillende transparanties, kleuren en dessins. Meer weten over inbetweens? Bij Slagter Wonen in de regio Ten Boer, Bedum en Loppersum helpen we je graag verder op weg.

Uni gordijnen

Op zoek naar kleurige of een rustige uni raambekleding? Bij Slagter Wonen vind je mooie uni stoffen met moderne toepassingen, in nieuwe materialen en kleuren, gebaseerd op de laatste trends. Voor iedere stijl en decoratie, klassiek, casual of romantisch, om te combineren of een mooie mix te maken met een dessinstof. Laat je inspireren door ons ruime aanbod aan uni gordijnen. Kom eens langs bij Slagter Wonen voor uitgebreide informatie, zoals het op maat laten maken of om rustig de collectie te bekijken.