Skip links

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen kopen in Groningen

Paneelgordijnen die helemaal gepersonaliseerd zijn? Bij Slagter Wonen in de regio Groningen helpen we je graag aan jouw unieke combinatie paneelgordijnen. Ga je voor uni, ton sur ton of wordt het een mooie mix and match? Jij kiest.

Neem contact op

Meer informatie over paneelgordijnen

Paneelgordijnen voor grote ramen

Op zoek naar trendy raamdecoratie? Denk dan eens aan een paneelgordijn. Met name voor grote ramen en schuifpuien geven panelen een stijlvol effect.

Dankzij het grote aantal mogelijkheden kun je met een paneelgordijn een woonstijl creëren die bij jouw wensen past.

In onze showroom in Ten Boer laten we graag onze uitgebreide collectie stoffen zien. Kom eens langs, of maak een afspraak.

Paneelgordijnen op maat gemaakt bij Slagter Wonen in Ten Boer

Paneelgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen.

De panelen kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, kleuren of dessins kun je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn.

Profiteer van de mogelijkheid om jouw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bezoek ons dan eens in Ten Boer. We vertellen je graag meer.

Brandveilige, vlam vertragende paneelgordijnen

Voor jouw bedrijfspand hebben wij stoffen die voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. De stoffen die gebruikt worden zijn vlamvertragend.

Paneelgordijnen kunnen niet alleen voor raamdecoratie gebruikt worden. Ze zijn ook zeer geschikt om op een speelse manier één ruimte op te delen in twee delen. Zo kan er in één ruimte toch een zekere privacy ontstaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren en adviseren bij Slagter Wonen regio Groningen.