Skip links

Vlinderjaloezieën

Vlinderjaloezieën kopen in Groningen

Als je niet kunt kiezen tussen jaloezieën en plissé gordijnen, dan zijn vlinderjaloezieën misschien een oplossing. Ze zijn te herkennen aan de dubbel gevouwen banen stof. We hebben ze in vele kleuren en verschillende transparanties. Bij Slagter Wonen in regio Groningen vertellen we je graag meer over dit unieke product.

Neem contact op

Meer informatie over vlinderjaloezieën

Trendy vlinderjaloezieën

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning.

Slagter Wonen in de regio Ten Boer, Bedum en Loppersum adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen op het gebied van vlinderjaloezieën en andere binnenzonwering.

En er zijn veel mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een vlinderjaloezie in leerlook? Uitstekend toepasbaar in een moderne en trendy woonstijl.

Kom voor meer inspiratie naar Slagter Wonen en Slapen in Ten Boer.

Kenmerken en voordelen van een vlinderjaloezie

Een vlinderjaloezie herken je aan de sierlijke lamellen van 50 millimeter. Ze bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw naar het interieur gericht. Open geniet je volop van een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.

Heb je een houten vloer? Dan werkt de vlinderjaloezie ook nog eens extra geluiddempend. De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of dicht.

Ook het onderhoud is simpel. Stof de lamellen regelmatig af of ga er met een licht vochtige doek overheen.

Meer informatie over vlinderjaloezieën? Kom langs bij Slagter Wonen in Ten Boer. In onze showroom laten wij je graag alle mogelijkheden en kleuren zien.

Advies en tips voor jouw vlinderjaloezieën

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden op het gebied van vlinderjaloezieën bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze vlinderjaloezieën geheel naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen. Er is altijd een vlinderjaloezie dit bij jou past.

Laat je verbazen bij Slagter Wonen en Slapen in regio Groningen over de diversiteit op het gebied van vlinderjaloezieën.