Skip links

Buitenzonwering

Buitenzonwering kopen in Groningen

Bij Slagter Wonen en Slapen zijn er allerlei verschillende soorten buitenzonweringen te koop. Zo verkopen wij markiezen, rolluiken, verandazonwering, screens, knikarmschermen en uitvalschermen. Naast nieuwe zonwering is het ook mogelijk om alleen zonweringdoek te kopen. Kom langs bij onze winkel in Ten Boer, Groningen om de juiste zonwering uit te kopen.

Neem contact op

Alle soorten buitenzonwering

Slagter wonen en slapen meubelwinkel buitenzonwering

Markiezen

De markies is een bijzonder fraaie zonwering, zeker toegepast bij de wat klassiekere woning. Bovendien biedt de markies ook de beste bescherming tegen zijwaarts invallende zonnestralen. De korf en kappen worden gemaakt van geanodiseerd aluminium of hout. Bij aluminium korven kunnen er tevens kappen in Meranti hout worden geleverd. Ook is het mogelijk om zowel de kap als de korf in hout te leveren.

Knikarmschermen

Het ideale scherm met fraaie vormgeving gecombineerd met optimale leefruimte. Door de vrijdragende constructie van de armen zijn geen hinderlijke steunen aanwezig, waardoor een vrije doorloop onder het scherm ontstaat. De doorloophoogte kan desgewenst versteld worden, zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

Pirisol Knikarmscherm kopen Groningen Slagter Wonen en Slapen Ten Boer

Pergolascherm

Creeër sfeer in uw achtertuin, met dit pergolascherm haalt u een geweldig product in huis. Het scherm is erg geschikt om te plaatsen bij huizen met zwakke muren. De Morendo heeft een solide en stijlvol vormgegeven frame van gepoedercoat hoogwaardig recyclebaar aluminium. Alle bouten, moeren en assen van het scherm zijn van roestvast staal. Optioneel is een doekondersteuning in het midden die – bij grote overspanningen – het doek ondersteunt. Het aluminium frame is standard leerbaar in Ral 9001, 9010 en Ral 7016 structuur.

Rolluiken

Rolluiken leveren een bijdrage aan de energiebesparing. In de winter werkt het isolerend en blijft het warmer in de ruimtes. In de zomermaanden is de betreffende ruimte een stuk koeler dan zonder rolluik. Tevens maakt u het inbrekers lastiger uw woning binnen te komen. Rolluiken zijn leverbaar in diverse kleuren. Ook kunt u voor de bediening kiezen uit diverse mogelijkheden, zowel handbediend als elektrisch.

Pirisol Screen kopen Groningen Slagter Wonen en Slapen Ten Boer

Screens

Dit scherm is de perfecte oplossing voor situaties waar ruimte ontbreekt. Het binnenvallend zonlicht wordt tot 84% gefilterd. Omdat het glasvezeldoek een “open” geweven structuur heeft, is een doorkijk van binnen naar buiten mogelijk. Het scherm is niet wind- en klimaatgevoelig waardoor het risico bij vaak afwezig zijn van de verbruiker klein is. Het frame is standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en Ral 9001 en kan daarnaast in iedere gewenst Ralkleur worden gemoffeld.

Uitvalschermen

Dit is een veel toegepast scherm waar geen vrije doorloop onder het scherm gewenst is. Het geeft een perfecte bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte. Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke windinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait. Voor elk raam is een passende maat leverbaar. Het frame is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en kan daarnaast in iedere gewenst Ralkleur worden gemoffeld.

Pirisol Uitvalscherm kopen Groningen Slagter Wonen en Slapen Ten Boer

Verandazonwering

Regel de temperatuur in uw serre of veranda met veel gemak! Wij hebben 2 type verandazonweringen in ons assortiment, de Summerlight (XL) en de Monza. De Summerlight (XL) kan bovenop uw serre of veranda worden geplaatst. de Monza is geschikt voor onder uw veranda of glazen dak. Omdat er bij overkappingen met glas veel licht en dus warmte naar binnen komt, is een verandazonwering de ideale oplossing tegen warmte en vervelende zonnestralen.

Zonweringdoek

Behalve de assemblage van de buitenzonwering neemt Pirisol ook het confectioneren van zonweringdoek voor haar rekening. Dit gebeurt zowel voor de eigen producten als in opdracht van derden, met name collega-zonweringassembleurs. Tot de voornaamste doeksoorten die Pirisol confectioneert behoren acryl, sunsilk, sunvas, en glasvezel. De doeken worden zowel bewerkt via de traditionele naaitechniek als het innovatieve verlijmen. Het verlijmen is een vrij nieuwe techniek welke vele voordelen heeft.

Pirisol Zonweringdoek kopen Groningen Slagter Wonen en Slapen Ten Boer