Skip links

Silhouette Shades

Luxaflex® Silhouette® Shades kopen

Kun je niet kiezen tussen een jaloezie, inbetween en gordijnen? Met de Silhouette® Shades van Luxaflex® heb je ze eigenlijk alle drie. Creëer sfeer door kleur en transparantie te kiezen bij Slagter Wonen in regio Groningen.

Neem contact op

Meer informatie over de Silhouette Shades

De drie handige functies van Silhouette® Shades

Een Silhouette® Shade bij Slagter Wonen in Ten Boer heeft drie verschillende handige functies. Met deze shade haal je een jaloezie, inbetween en gordijn in huis.

Door de transparante voile aan de voor- en achterkant, kun je op elk moment van de dag het licht in huis filteren en jouw privacy vergroten.

Bij Slagter Wonen in Ten Boer vind je een uitgebreid assortiment aan transparante én verduisterende stoffen in verschillende kleuren en dessins.

Kom langs in de showroom en maak kennis met onze collectie zonwering en raamdecoratie.

Sfeervolle en stijlvolle Silhouette Shades

Silhouette® Shades zijn er in diverse lamelbreedtes en leverbaar in vele kleuren en stoffen. Er bestaan zelfs stoffen met een sterk isolerende werking, waarmee het huis in de zomer heerlijk koel blijft.

Silhouette® Shades worden bediend met één bedieningskoord, waarmee je de lamellen kan openen, sluiten en kantelen.

Met de ingenieuze constructie van draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt je woning een subtiele luchtigheid.

Je kunt de sfeer eindeloos aanpassen aan je humeur door de lamellen zodanig te draaien dat je meer of minder licht door jouw kamer laat gaan. Zo creëer je prachtige lichteffecten.