Skip links

Over ons

Leer ons kennen

Jaap en Anneke Slagter

Wij zijn Jaap en Anneke, afkomstig uit Ten Boer. We hebben drie zoons en één dochter, in leeftijd variërend van 30 tot bijna 36 jaar. Daarnaast hebben we in zestien jaar tijd zestien pleegkinderen in huis gehad. Soms wel vier tegelijk, veelal afkomstig uit de provincie Groningen.

Vanaf 1994 hebben we het bedrijf van Jaap zijn ouders overgenomen. Jaap is overdag veel op pad om meubels te plaatsen of vloerbedekking te leggen. Of om ruimtes op te meten, om vervolgens offertes te maken. Tevens doet Jaap de administratie en is hij op zaterdagen in de winkel te vinden. Anneke is vijf dagen per week in de winkel aanwezig. Ze is veel in gesprek met klanten en geeft dan advies en tips.

De winkel

Al sinds 1932

Onze showroom, aan de Stadsweg in Ten Boer, is met 1.000m2 zeker een bezoekje waard. Er staat van alles uitgestald, er valt dus genoeg te zien. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. U wordt vrijwel altijd door Anneke ontvangen en van advies voorzien. We zijn zes dagen in de week geopend. Maandagmorgen zijn we dicht, maar vrijdagavond kunt u tot 20.00 uur bij ons terecht.

Naast onze showroom komen we ook met alle liefde bij de klanten thuis om aankopen te brengen en vloeren op te meten en te leggen. Zo weten wij zeker dat de klant altijd tevreden is.

Wat je kan verwachten

Waarom klanten graag bij ons kopen

Gastvrij

De koffie staat altijd klaar dus kom gerust langs in onze winkel!

Advies op maat

Geen (t)huis is het zelfde dus helpen wij mee te zoeken wat bij jou past.

Korte lijntjes

Wij komen zelf langs om alles op te meten en te installeren.

Styling advies

Vertel wat je voorkeuren zijn en wij gaan aan de slag met een styling advies.

Tempur matrassen testen

Test gerust je matras voordat je hem koopt, dat is wel zo fijn.

Oud meubilair nemen wij mee

Bestel je bij ons nieuw meubilair, dan nemen wij je oude mee als je dat wil.