Skip links

Bece

Over Bece®

Enriching life in your home, your way.

Decorating a window is so much more than simply putting up blinds or curtains, it’s about making a home and shaping your life within it. Tailored to your light and privacy needs, your space becomes the personal sanctuary you want it to be. We know it’s not a blackout blind, it’s feeling rested for the day ahead.

Instead of curtains, it’s the fitting frame to your chatty dinner party. Wooden blinds are the privacy to dance around your living room. Your choices allow you to live your life the way you want to. Together we’ll make your home the perfect place to be.

Neem contact op

Producten van Bece

Bece rolgordijnen

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

Bece duogordijnen

Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen.

Bece houten jaloezieën

Wat zijn ze mooi: onze horizontale jaloezieën in hout. Hout is warm en sfeervol en daarmee een perfecte keuze voor jouw ramen. Horizontale jaloezieën zijn gemakkelijk te bedienen waardoor je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht regelt.

Bece aluminium jaloezieën

Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, super praktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

Bece dupligordijnen

Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.

Bece plisségordijnen

Met plisségordijnen kun je iedere dag een ander raam creëren. Hoe leuk is dat? Maar je kunt er nog zoveel meer mee: ze zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen.

Bece vlinderjaloezieën

De vlinderjaloezie combineert het beste van twee productgroepen in één jaloezie. Geopend lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie en gesloten op een plisségordijnen. Met de vlinderjaloezie kun je op ieder moment van de dag het licht filteren zoals jij dat wilt.

Bece verticale jaloezieën

Maak een statement met verticale jaloezieën in je interieur. Je kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk zelf bepalen, waardoor je sfeer en privacy perfect kunt regelen. Ideaal als je ongestoord wilt genieten van een luie middag op de bank.

Bece vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. En dat is ook niet gek: ze zijn echte sfeermakers, makkelijk in gebruik en kleden een ruimte aan. Een krachtige combinatie die je wilt zien. Ontdek de collectie vouwgordijnen van bece®.

Bece gordijnen

Met gordijnen wordt ieder kamer mooier. Ze zijn super sfeervol, heerlijk aaibaar, makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in talloze kleuren, transparanties en stoffen. Hierdoor passen ze bij iedere smaak en woonstijl.