Skip links

Brink & Campman

Over Brink & Campman

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. In onze fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd. Alle vloerkleden van Brink & Campman zijn ontstaan in onze eigen design studio.

Neem contact op
Brink & Campman tapijt en vloerkleed

Producten van Brink & Campman

Brink & Campman vloerkleed kopen in Groningen Ten Boer

Brink & Campman Journal vloerkleed

De nieuwe collectie Brink & Campman Tapijten is sereen en
duurzaam, ontworpen om de grootste waarde van ons bedrijf over te brengen sterke punten. Ontworpen en gemaakt in onze eigen fabriek in de
Nederland. Met natuurlijke materialen, geweven in weelderige texturen of gedessineerd op een gewaagde maar chique manier. Gefotografeerd op prachtige locaties hadden deze nieuwe toevoegingen aan onze collectie Brink & Campman niet beter kunnen vertegenwoordigen.

Brink & Campman Sanderson vloerkleed

Sanderson, opgericht in 1860, staat bekend om zijn handgetekende ontwerpen en Engelse tuinpaletten die een tijdloze en gemakkelijke elegantie in huis brengen. Sanderson is een van de meest historische Engelse merken voor stoffering en staat wereldwijd bekend om zijn kenmerkende stijl die is gebaseerd op zijn erfgoed en is ontworpen voor het moderne leven, waarbij klassieke patronen worden gecombineerd met frisse, levendige kleuren.

Brink & Campman Sanderson vloerkleed kopen in Groningen Ten Boer
Harleyquin vloerkleed kopen in Groningen Ten Boer

Brink & Campman Harleyquin vloerkleed

Met de grote hoeveelheid kennis van modieuze tapijten die zijn aangepast aan de bestverkochte ontwerpen van Harlequin bieden wij een uitgebreid portfolio aan. Harlequin is te kenmerken om opvallende tapijten die perfect zijn om een stijlvol statement te maken in je huis, gewaagde geometrische patronen geïnspireerd op traditionele Kelim-tapijten, panoramische strepen en expressieve penseelstreekontwerpen.

Brink & Campman Ted Baker vloerkleed

Teds waardering voor een mooi tapijt begon op de besneeuwde top van het Altai-gebergte in Siberië. Op zoek naar verademing, struikelde hij (vrij letterlijk) over een prachtig versierd stuk tapijt, begraven onder een met sneeuw bedekte rots. Elk vloerkleed is geïnspireerd op het stijlvolle stukje tapijt op 1200 meter hoogte en is liefdevol met de hand gemaakt, waarbij Ted Baker’s kenmerkende oog voor stijl wordt verweven met het vakmanschap van Brink & Campman.

Ted Baker vloerkleed kopen in Groningen Ten Boer
Scion vloerkleed kopen in Groningen Ten Boer

Brink & Campman Scion vloerkleed

Geïnspireerd door Scion’s meest populaire ontwerpen, is deze stijlvolle en fantasierijke collectie handgetufte en gezeefdrukte tapijten gemaakt als aanvulling op Scion’s speelse stoffen en behang. Deze verfrissend originele tapijten combineren gedurfde, eigentijdse kleuren met krachtige grafische motieven en barsten van vreugde en persoonlijkheid.

Brink & Campman Wedgwood vloerkleed

Wedgwood is een wereldwijd woon- en luxe lifestyle-merk waarvan de geschiedenis van 250 jaar wordt gekenmerkt door zijn toewijding om iconische collecties voor thuis te produceren. Het bedrijf dateert uit 1759 toen Josiah Wedgwood, slechts 29 jaar oud, zijn nu beroemde aardewerk oprichtte in de Ivy House-fabriek in Burslem, Staffordshire.

Wedgwood vloerkleed kopen in Groningen Ten Boer
B&C FLORENCE Wedgwood vloerkleed kopen in Groningen Ten Boer

Brink & Campman Florence vloerkleed

Risk-taker par excellence, style maven extraordinaire, Florence Broadhurst’s most exhilarating legacy is a design archive that continues to make waves around the world today. Between her birth in 1899 in a rural corner of Australia’s Queensland and her unsolved murder at the age of 78, Florence lived a series of vivid, fantastic lives. She spent the roaring Twenties singing across the Far East’s colonial reaches and ran a finishing school in Shanghai. In London, she became “Madame Pellier”, a French couturier who dressed the rich and famous. She moved back to Australia as an aristocratic English lady and landscape painter

Brink & Campman Orla Kiely vloerkleed

Van onze confectiekleding, handtassen en accessoires tot horloges, sieraden, briefpapier, huishoudartikelen en huishoudtextiel. Vaak gezien als retro, vinden we opnieuw uit en streven we naar nieuwheid, mijn kleurenpalet evolueert om modern te bouwen op modernisme! Organische elementen tekenen, verfijnen en vereenvoudigen tot perfecte motieven die vervolgens worden herhaald om ritmische patronen op te bouwen voor alledaagse toepassingen. Een mok, een voorraadpot, een badkamerdoek, bescheiden dagelijkse benodigdheden verdienen allemaal en vereisen aandacht voor detail.