Skip links

Holland Haag

Over Holland Haag

Alles voor het raam!

Holland Haag is een echt familiebedrijf.  Wij hechten veel waarde aan “partnership” en gaan voor continuïteit. Of het nu om klanten, leveranciers of medewerkers gaat, wij gaan altijd voor een samenwerking op lange termijn.  Samen met onze klanten en onze leveranciers zorgen we graag voor een mooi product en bieden wij raamdecoratie met een toegevoegde waarde.

Neem contact op

Producten van A House of Happiness

Holland Haag Gordijnen

Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin het hangt. Daarnaast zijn gordijnen functioneel. Gordijnen filteren het licht, dragen bij aan een goede akoestiek en kunnen voor privacy zorgen. Holland Haag heeft een ruime collectie mooie en functionele gordijnen onder de merken Catch, Cosi en Cachet by Holland Haag.

Holland Haag Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is met zorg samengesteld. Wij bieden u een moderne collectie met eigentijdse kleuren voor rolgordijnen, houten- en aluminium jaloezieën, plissé- en vouwgordijnen. Maar ook innovatieve oplossingen voor het plaatsen van raamdecoratie op kunststof kozijnen, ramen of deuren met het Easy Fix systeem.