Skip links

Kijken, Kiezen & Kleuren

Over Kijken, Kiezen & Kleuren

De Kijken Kiezen & Kleuren-collectie omvat gordijnstoffen, tapijt, vinyl en binnenzonwering. De collectie wordt samengesteld aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt.

Neem contact op
Kijken, Kiezen & Kleuren kopen Groningen Slagter Wonen en Slapen Ten Boer

Producten van Kijken, Kiezen & Kleuren

Kijken, Kiezen & Kleuren raamdecoratie kopen Groningen Slagter Wonen en Slapen Ten Boer

Kijken, Kiezen & Kleuren raamdecoratie

Jouw interieur is pas echt compleet met mooie raamdecoratie. Van vitrage tot rolgordijnen en binnenzonwering tot horren. Het assortiment van Kijken, Kiezen & Kleuren biedt jou een ruime keuze. Samen met onze adviseurs ontdek je welke gordijnen of zonwering passen bij jouw stijl en interieur.

Kijken, Kiezen & Kleuren PVC- en vinylvloeren

Zowel PVC- als vinylvloeren staan gelijk aan stevige kwaliteit. De vloeren zijn praktisch vanwege hun optimale akoestische demping en eenvoudig onderhoud. Bovendien zijn PVC en vinyl waterafstotend en geschikt voor vloerverwarming.

Kijken, Kiezen & Kleuren PVC en vinyl vloer kopen Groningen Slagter Wonen en Slapen Ten Boer

Kijken, Kiezen & Kleuren tapijt

Heb je een stoer interieur? Of juist klassiek? Dankzij de vele opties in structuur en kleur past een tapijt van Kijken, Kiezen & Kleuren bij iedere woonstijl. Van vloerkleed tot kamerbreed tapijt. Tapijt is een prachtige basis voor jouw gehele interieur. Ideaal want het is onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, warmte-isolerend én energiebesparend. Ervaar het zelf bij Slagter Wonen in Ten Boer.

Slagter Wonen en Slapen in Ten Boer, voor al jouw Kijken, Kiezen & Kleuren

– Gordijnen
– Inbetweens
– Binnenzonwering
– PVC-vloeren
– Vinylvloeren
– Tapijt
– Vloerkleden