Skip links

Tarkett

Over Tarkett

Vloerspecialisten voor consumenten in Nederland.

Tarkett doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu. Wij bieden oplossingen voor een breed scala aan segmenten met een groot aantal producten. We streven naar het leveren van topkwaliteit en behalen onze waarde via innovatie en duurzame manieren.

Neem contact op

Producten van Tarkett

Tarkett Vinyl tegels en planken

Luxe vinyltegels en planken zijn uiterst flexibel. Het materiaal is soepel en stevig in één. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor jouw woonkamer, maar ook voor koudere ruimtes of ruimtes waar de temperatuur nog wel eens flink kan schommelen. De keuken, hal of gang bijvoorbeeld.

Tarkett Linoleum

Het linoleum van Tarkett bestaat voor 98% uit natuurlijke grondstoffen. Het uitgebreide kleurenpalet maakt dat linoleum past bij heel veel interieurstijlen. Wanneer het is geïnstalleerd, zijn geen naden zichtbaar. De marmering loopt overal door. Deze vloersoort voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van uitstraling, functionaliteit, kosten en duurzaamheid. Het reinigen en periodieke onderhoud van linoleum is heel eenvoudig. Niet voor niets wordt het veel gebruikt in grote ruimten en moderne interieurs.

Tarkett Laminaat

Onze exclusieve collectie laminaatvloeren biedt moderne en klassieke dessins die al sinds jaar en dag populair zijn. De dessins worden benadrukt door een speciale reliëftechniek die de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra laat opvallen. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine, die onze vloeren goed bestand maakt tegen strepen, vlekken en krassen. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig zonder lijm worden gelegd met een simpel 2-lock-kliksysteem.

Tarkett kamerbreed tapijt

Tarkett is een toonaangevend merk met meer dan 85 jaar ervaring in het vervaardigen van high performance kamerbreed tapijt met oog voor design en superieure kwaliteit. Onze getufte en geweven kamerbreed tapijtkwaliteiten representeren slim ontwerp en prestaties en zijn prachtig te combineren met andere Tarkett vloeren zoals hout, vinyl tegels of laminaat. Zo ontstaan prachtige en praktische concepten voor elke ruimte in je huis.

Tarkett Vloerkleed

Of je nu in een klassiek of modern interieur woont, groot of klein: een vloerkleed als een wooneiland past altijd! Door het toepassen van een vloerkleed verbind je verschillende meubels tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, waardoor de ruimte letterlijk en figuurlijk zachter wordt.