Skip links

Tempur

Over Tempur

Bedden, matrassen en kussens.

Tempur bedden, matrassen en kussens zijn wereldwijd bekend vanwege het ongeëvenaarde comfort. Ook de ergonomische eigenschappen zijn uniek. Op een Tempur bed waan je je gewichtloos! Kom dit merk uitproberen bij Slagter Wonen en Slapen in de regio Groningen.

Neem contact op

Producten van Tempur

Tempur matrassen

Tempur matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een Tempur Original voor gewichtloos comfort en uitstekende ondersteuning. De Tempur Cloud lijn geeft een zachter gevoel, de Tempur Breeze lijn houdt het bed koel door ventilatie. Liever het gevoel van het vroegere pocketveermatras? Kies dan voor een Tempur Sensation. Beleef het bij Slagter Wonen!

Tempur kussens

Het juiste kussen is van essentieel belang voor je slaaphouding. Tempur heeft een uiteenlopend assortiment aan hoofdkussens voor alle mogelijke slaaphoudingen en voorkeuren. Tempur Ergonomische kussens zijn geschikt voor mensen die een favoriete slaaphouding hebben. Heb je een wisselende slaaphouding? Kies dan voor een Tempur Comfort kussen.

Tempur comfortproducten

Comfort is het sleutelwoord voor alle Tempur producten, zoals bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij Slagter Wonen in Ten Boer.