Skip links

Vadain gordijnen

Over Vadain gordijnen

Liefde voor je raam.

Vadain zet de kwaliteit van gordijnen en vouwgordijnen bovenaan. Mede daarom produceert Vadain hoogwaardige stoffen in eigen ateliers. Het resultaat is een gevarieerde collectie zachte raambekleding voor elke woonstijl. Slagter Wonen in de regio Ten Boer, Bedum en Loppersum heeft dit merk in de collectie.

Neem contact op

Producten van Vadain

Vadain inbetween gordijnen

Ieder voor- en najaar brengt Vadain een trendy collectie gordijnstoffen uit. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Het uitgebreide assortiment biedt voor iedere woonstijl sfeervolle kleurcombinaties. Je vindt de meest actuele collectie bij Slagter Wonen in Ten Boer.

Vadain uni gordijnen

Vadain staat bekend om haar veelzijdige stoffencollecties. Van modern en klassiek tot robuust en speels. Alles is mogelijk. Welke woonstijl je ook hebt, er is altijd een een gordijn of vouwgordijn die past bij jouw woonwensen. Twee keer per jaar brengt Vadain een nieuwe, tijdloze collectie. Slagter Wonen adviseert je graag over de mooiste stoffen en dessins, die passen in jouw interieur.

Vadain dessin gordijnen

Vadain maakt raamdecoratie volledig op maat en naar wens! Wil je een enkele plooi of een wave? Of ga je juist voor een strak paneelgordijn: alles is mogelijk. Net als Vadain gaat ook Slagter Wonen voor maatwerk en zorgt ervoor dat jouw raambekleding een eyecatcher in huis wordt. Ben je benieuwd naar de nieuwste collectie van Vadain? Bekijk dan alle stoffen van Vadain in de showroom van Slagter Wonen in Ten Boer.