Skip links

Vroomshoop

Over Vroomshoop

Betrouwbaarheid. Kwaliteit. Comfort.

Door verschillende stijlen te fuseren, hebben we nieuwe collecties weten samen te stellen die uitblinken in design. Het levert universeel slaapgemak op voor verschillende doelgroepen. Met meerdere innovaties voor alle type slapers. Denk hierbij aan extra aandacht voor comfort binnen onze senioren-collectie. Want design is belangrijk maar het mag nooit ten koste gaan van gebruikersgemak.

Neem contact op

Producten van Vroomshoop

Vroomshoop Comfortbedden

IJzersterk van kwaliteit en degelijk van design. De Originals-ontwerpen vormen al meer dan 75 jaar het fundament van ons bedrijf en hebben het Nederlandse slaap-landschap mede helpen ontwerpen. Mooi, robuust en sterk. Met een Vroomshoop Original keert u terug naar de basis; slapen zoals slapen bedoeld is.

Vroomshoop Hoog / laag slaapsystemen

Heeft u of uw partner zorg nodig aan bed? Dan maakt een aangepast slaapsysteem dat een stuk makkelijker. Ons hoog laag slaapsysteem biedt u een leven lang gemak van alle voorzieningen en is in hoogte verstelbaar. Zo hoeft iemand die u helpt niet diep te bukken of vanuit een lage positie te tillen. Ons hoog laag slaapsysteem wordt vaak gebruikt door senioren of mensen met gezondheidsproblemen die langer thuis blijven wonen.

Vroomshoop kasten en bijmeubels

Wij begrijpen de kunst van eenvoud en dat ziet u terug in Vroomshoop Standard! Deze Vroomshoop kasten combineren stuk voor stuk hoge kwaliteit met gebruiksvriendelijkheid. Succes verzekerd, of u nu kiest voor een oerdegelijke schuifkast, een moderne zweef- of draaideurkast. Een Vroomshoop Standard is de perfecte ‘finishing touch’ voor ieder (slaapkamer) interieur.

Vroomshoop lattenbodems en matrassen

Een Vroomshoop is pas écht een Vroomshoop met een lattenbodem en matras van Vroomshoop Vital. Van eenvoudige vlakke lattenbodems tot geavanceerde, doorontwikkelde hoog-laagsystemen; van degelijke schuimmatrassen tot en met geneste pocketvering. En dat alles uiteraard ontworpen en gefabriceerd volgens de laatste ergonomische normen. Vital heeft het allemaal.